ERVARINGEN
Dit vinden zij ervan ...

PERSONAL TRAININGSPLAN 

 

"Begin december  ben ik begonnen bij Jolande om een 10 weken Personal Training Paln  te volgen. De reden was dat ik al een tijdje last had van rugklachten en door de huisarts geadviseerd werd om begeleid te gaan sporten en af te vallen. 

 

Om in een grote groep te sporten beviel mij niet zo erg en vorige pogingen waren dan van korte duur. De reden waarom ik voor personal training heb gekozen is dat je persoonlijke begeleiding krijgt bij het voedingsadvies en je goede begeleiding krijgt met sporten ook al heb je last van lichamelijke klachten zoals ik.

Ik kreeg 1 keer per week individueel training bij Jolande  met allerlei materialen bij haar in de studio. En 1 keer per week volgde ik een les van Yogalates. Daarnaast fietste ik ook veel voor mijn werk. En een half uur per dag bewegen erbij in welke vorm dan ook. De tips en de voedingsadviezen die ik kreeg van Jolande  waren makkelijk te volgen en zeker vol te houden.

 

Ik ben daardoor ruim 14 kilo afgevallen door mijn voedingspatroon en levensstijl te veranderen met de goede begeleiding van Jolande die ik nodig had.

 

Ingeborg de Haas - Activiteitenbegeleidster Zorg

 

YOGA

"Yoga leek mij voor mensen die lenig waren, misschien wel heel suf, te zweverig ook. Maar toen ik een aantal jaar geleden via een vriendin de yoga probeerde heeft dit mij aan het denken gezet, of eigenlijk aan het NIET denken gezet."


De rust en energie die ik uit yoga haal is heerlijk. Even je gedachten helemaal opzij zetten is hartstikke moeilijk, maar als dit lukt krijg je een berg energie terug! Lenigheid hoeft ook helemaal niet, tuurlijk is het handig als je lekker flexibel bent, maar je hoeft echt niet meteen op je hoofd te staan. Alles in eigen tempo, in een kleine groep en met goede begeleiding van Jolande.

De sfeer is heel fijn, een kleine gezellige ruimte en altijd leuke medecursisten met gezellige gesprekjes aan tafel of op de mat. Ook de lestijden zijn flexibel, ik hou nu even een korte zomerstop bijvoorbeeld, het kan allemaal!

Mijn ervaring met Lifestyle Studio Dordrecht is heel prettig en ik beveel de studio iedereen aan die erover denkt te beginnen met Yoga.

 

Nancy van Driel - Schippers  - Teamleidster 

LIFESTYLE DETOX PLAN

 

Vorig jaar heb ik begin maart 11 dagen het home detox-programma gedaan. Na een paar hektische maanden had ik behoefte om lijf en geest te reinigen. Het was niet de 1e keer dat ik ging ‘vasten’, dus ik wist wat me te wachten stond.

 

Ik had het zo gepland dat de 1e vastendag op donderdag was, zodat de ‘moeilijke’ dagen in het weekend vielen. Vooral rust is belangrijk tijdens de sapdagen, dus geen drukte op het werk, sociale verplchtingen enzovoorts.

Tijdens het startgesprek met Jolande wordt het schema voor de 10 of 11 dagen doorgenomen en je krijgt een heel pakket mee ter ondersteuning van het proces: zout voor een voetenbad, vezels voor de stoelgang, voedingssupplement (capsules) en uiteraard het eetschema voor de afbouw-, kuur- en opbouwdagen.

 

De 3 afbouwdagen zijn meer dan goed te doen. Waar ik niet aan kon wennen was het vezelspul dat je ‘s morgens moet innemen. In water, vruchtensap of in de yoghurt, ik vind het net of je een hap of slok zaagsel eet. Ik heb het een week volgehouden en ben er toen mee gestopt om mijn eigen vezeltabletje in te nemen.

 

Op dag 4 gestart met fruit- en groentensap, gekocht bij de biologische eetwinkel op de Singel. Je mag 600 ml fruitsap en voor het diner 200 ml groentensap. Ik voelde me goed en had niet echt een hongergevoel omdat ik de hele dag door water en kruidenthee dronk. De 3e avond besloot ik dan ook om er een 4e dag achter aan te plakken.

Voor dag 5 stond een lichaamsmassage en een leverpakking op het programma. Alleen hierom zou je het al doen J.

 

Ook het dagelijkse voetenbadje is fijn. En uiteraard meerdere keren naar de studio voor een yoga-uurtje.

Tijdens dag 4 ging ik toch wel uitkijken naar weer wat vast voedsel, dus op dag 8 weer begonnen met opbouwen. Ook hier heb ik 4 dagen van gemaakt.

 

De dagen zijn voorbij voor ik het wist en ik voelde me schoon en helder. Prettige bijkomstigheid: 3,7 kilo kwijt.

Nu ruim een jaar verder, wordt het tijd om weer een weekje vasten in te plannen!

 

Elise - Accountmanager 

SPORTVASTEN PLAN & YOGA

 

Via Jolande maakte ik kennis met het Sportvasten. Ik volg bij haar yoga lessen en doe dat met veel plezier. Zeer zeker door de prettige manier van lesgeven die ik bij Jolande ervaar. Yoga is bovendien een uitstekende combinatie met het hardlopen wat ik fanatiek doe.

 

Ik loop meerdere marathons per jaar en merkte dat ik meer moeite kreeg met de lange duurlopen en had steeds meer behoefte aan suikers tijdens en na een lange duurtraining. Ik had dus niet het gevoel dat ik optimaal liep. Na een half jaar tobben vond ik het tijd om wat verandering in mijn leven aan te brengen. Door Jolande kwam ik in aanraking met het sportvasten en ik dacht meteen dit is wat ik nodig heb, wat mijn lijf nodig heeft.

 

Na mijn overgang was ik ook iets aangekomen, vooral rondom mijn buik en dat zat me ook in de weg. In juni 2015 ben ik begonnen met een Sportvastenkuur bij Jolande en zij heeft mij daarin uitstekend begeleid.  Met tussen-tijdse lichaamsmetingen, voedingsadviezen en evaluatie gesprekken stimuleerde zij mij en uiteraard ook door mijn eigen motivatie heb ik het vol kunnen houden. Daar ben ik nu, 1 jaar later,  nog steeds erg blij mee.

Sportvasten is een reset, je lichaam switcht van suiker naar vetbranding. Het resultaat was uiteindelijk dat ik 7 kilo ben afgevallen en mijn vetpercentage met 25% afgenomen is. Ik voel me super fit en ook de sportresultaten waren opmerkelijk. Op alle afstanden van 5 km t/m de marathon heb ik mijn tijden kunnen verbeteren en sommige stonden al meer dan 8 jaar. Mijn marathon tijd heb ik zelfs met 13 minuten (!!) verbeterd!

 

Kortom ik zou iedereen die een “switch” wil maken aanraden om eens met Jolande te gaan praten, zij kan je daar alles over vertellen.

 

Annemarie Malschaert - Accountmanager Reklame en Ontwerpbureau

PERSONAL FIT PLAN

Als goede voornemen voor 2016 ben ik in januari gestart met het Personal Lifestyle FIT Plan. De combinatie van groepslessen, persoonlijke training en voedingsadviezen sprak mij erg aan. Wanneer ik in één woord wil omschrijven wat het programma mij heeft opgeleverd, komt het woord SOEPEL naar voren.

 

Door de verschillende lessen gebruik ik mijn lichaam beter en ben ik meer bewust van mijn houding. Daarnaast heeft het mij net dat duwtje in de rug gegeven om weer op gezonde voeding te letten. Bij de Lifestyle Studio van Jolande is er een ongedwongen, prettige en stimulerende sfeer die mij zo goed is bevallen dat ik het gehele jaar door zal gaan met de lessen! 

 

Lauri - Psycholoog 

SPORTVASTEN 

 

Sportvasten zou dat iets voor mij zijn vroeg ik me af. Via een vriendin kwam ik bij Jolande terecht. Vier jaar geleden moest ik noodgedwongen stoppen met hardlopen en ongemerkt was ik elk jaar daarna wat aangekomen. Ik had mijn loopschoenen verruild voor een racefiets en ging ’s winters naar de sportschool, Maar voelde me niet echt lekker meer in mijn vel zitten. 12 januari 2016 begon ik met mijn sportvastenkuur.

 

Ik keek er naar uit én zag er tegen op. Mede dankzij de uitstekende begeleiding en nazorg van Jolande heb ik het zo goed gedaan dat ik in vier maanden tijd in totaal 7 kilo ben afgevallen en 5 cm minder buikomvang heb. Ik voel me niet alleen slank, ik ben het ook.

 

Belangrijker is echter dat ik me fit en sterk voel. Ik heb veel meer energie zonder dat ik behoefte heb aan suiker en dat komt mijn sporten ten goede.Ben je een sporter dan kan ik alleen maar zeggen: ga de uitdaging aan!

 

Ans Degen - Docente Middelbaar Onderwijs

Voorwaarden       Privacy

Lifestyle Studio Dordrecht| Studio voor Natuurgeneeskundige Ontspanningstherapie & Yoga Lifestyle

| Melkpoortje 1 | 3311 TG Dordrecht 

KvK R'dam 244  65 698 | Tel 06 55 77 8386| 

BTW nr : NL002031167B93 | Geregistreerd onder Praktijk voor Massage & Beweging

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle