REBALANCING - HEALING

IMG_0081.JPG

SoulBodyFusion tm

Het ontbrekende stuk voor healing en meer

Ben je benieuwd hoe het voelt wanneer je lichaam volledig en volkomen is afgestemd op het Licht van je ziel?  Ieder van ons heeft een prachtige ziel, maar we zijn vaak niet bij machte om haar hogere vibratie volledig in ons fysieke lichaam te brengen. We leiden ons leven met ons licht half aan. Het gebeurt vaak dat de frequenties van ziel en lichaam niet op elkaar afgestemd zijn door de trauma’s van het leven, misbruik en teleurstellingen. Dit kan ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en de wereld om ons heen benemen. 

 

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn, je Goddelijk Licht  volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde…. 

Uitleg over de sessie:

 

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingertoppen op jouw vingertoppen. Een sessie duurt  2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. 

 

Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt.  Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd.

 

Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft.

 

Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk. 

 

Een aantal mogelijke effecten: 

- Snelle spirituele groei 

- Meer energie 

- Meer zelfvertrouwen 

- Blijer 

- Gelukkiger 

- Meer in je kracht staan 

- Gezonder 

- Paranormale gaven worden sterker of ontwaken 

- Beter grenzen aan kunnen geven 

- Helemaal in je lichaam zijn 

- Kosmisch geaard zijn 

- Geactiveerd hartchakra 

Sessie boeken :

Dit zijn de mogelijkheden om SoulBodyFusion zelf te ervaren 

- 1 sessie - € 55,00

- Serie van 3 sessies (binnen 5 weken) - € 147

Bestel en betaal een sessie of een serie hieronder!

Maak een afspraak via tel 0655 -77 8386 of info@yoga-dordrecht.nl

Meer weten over de opleiding tot Practioner of de achtergrond van SoulBodyFusion? 

kijk op www.JonetteCrowley.com  en de landelijke website www.soulbodyfusion.nl. of via www.arnovandijk.nl. 

IMG_0083.JPG

Your energy introduces you even before you speak

   

Ervaringen van anderen

Lieve Jolande,

 

Ik ben jou enorm dankbaar voor de heerlijke healing die je mij hebt gegeven. Woorden schieten eigenlijk tekort, wauw! Sindsdien heb ik veel meer en betere energie, geen zware benen meer, ik voel me lichter, rustiger, soepeler en alles stroomt weer. Ik voel me veel meer bij mezelf en ervaar zoveel meer ruimte, echt zo fijn! 

 

Ik heb ook weer inzichten gekregen in bepaalde stukken in mijzelf en mijn ontwikkeling, heel waardevol. Daarnaast merk ik ook dat ik meteen beter voor mezelf zorg en doe meer op gevoel en wat ik echt nodig heb.

 

Echt een enorm cadeau in meerdere opzichten nogmaals heel erg bedankt.

 

Liefs,

Danielle, 34 jaar , Project Assistente

Voorwaarden       Privacy

Lifestyle Studio Dordrecht| Studio voor Natuurgeneeskundige Ontspanningstherapie & Yoga Lifestyle

| Melkpoortje 1 | 3311 TG Dordrecht 

KvK R'dam 244  65 698 | Tel 06 55 77 8386| 

BTW nr : NL002031167B93 | Geregistreerd onder Praktijk voor Massage & Beweging

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle