De Lokatie

Sinds  augustus 2017 is Lifestyle Studio Dordrecht gevestigd aan het Melkpoortje 1 te Dordrecht Centrum (Voorstraat Noord gebied - voorheen op het Kromhout en Voorstraat)

Aan een rustige straat in het centrum van Dordrecht, aan de Merwede / Merwekade. Een fijne en knusse yoga ruimte ligt heerlijk rustig met voldoende privacy.  Er is voldoende (betaalde) parkeerruimte in de nabije omgeving.

 

De Yoga ruimte is uitgerust met professionele yoga middelen zoals yoga matten, blokken, straps, bolsters, fleecedekens en kussens. Je kunt deze materialen tijdens de lessen gebruiken. Als je dat liever wilt, kun je ook je eigen matje meenemen.

 

Ook voor de Pilates lessen zijn er materialen om de lessen, indien gewenst, uitdagender te maken zoals pilates small balls,& dynabands.

 

Voor de Core of Sculpt trainingen zijn er diverse materialen aanwezig zoals TRX, battle rope, kettlebels, dumbbels, tubes, barbels e.d.

Er is een klein winkeltje in de yoga studio met diverse yoga producten van het merk Bali Rituals waaronder natuurlijke verzorgingsproducten, body sprays, yoga tops & pants, kruiden en vitamines, boeken e.d.

Er staat thee & water op de tafel, neem gerust! Verder zijn er diverse yoga tijdschriften aanwezig om in te lezen terwijl je op je les wacht. 

NB in de nieuwe studio is geen aparte wachtruimte, kom daarom niet vroeger dan 10 minuten voor aanvang van de les, Dan pas is de deur open, anders kun je buiten voor het pand even wachten. 

TELL

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

CONTACT

Lifestyle Studio Dordrecht

Melkpoortje 1

3311 TG Dordrecht

tel: 06 55 - 77 83 86 

info@yoga-dordrecht.nl

www.yoga-dordrecht.nl

Kvk te Rotterdam: 244 65 698
BTW nr: 1806.35.992.B01

 

Bank : NL29 INGB 0006 8251 94
t.n.v. Praktijk voor Massage en 
Beweging te Dordrecht

Fotografie : Stockphoto's by Wix - Esther Keijmel - Raak Fotografie

 

 

VISIT

Monday - Friday: 18.00 - 22.00

Saturday: 9.00 - 11.30 

Sunday: 9.30  - 10.30