Happy New Year!

Een heel gelukkig nieuwjaar toegewenst vanaf Bali! 🌴 Dit is de laatste ochtend, vanavond vlieg ik weer terug naar het koude Nederland. Ik verheug me niet op de overgang van deze warmte naar de kou. Ik heb het nuttige met het aanname gecombineerd! 7 dagen meditatie retreat, yogalessen aan het strand, brainstormen aan zee; ben mn tijd weer prima doorgekomen. Lees m’n ervaringen in de ashram onderaan deze nieuwsbrief! Binnenkort is de website weer up-to-date met nieuwe events, nieuw bedrijfsfilmpje, nieuwe online yoga lifestyle programma’s en nieuwe coachingstrajecten! 

Agenda - Events Zondag 21 januari (10-14 uur) - Intentions, Goals & Planning 2018 Om 2018 een succesvol jaar te maken, te doen & te bereiken wat jij graag wilt, is het heel zinvol om je intenties, doelen, wensen, verlangens goed in kaart te brengen, voor je te zien om ze daarna te manifesteren in je leven Inhoud: Wat zijn jouw intenties & doelen voor 2018? Wat zijn je wensen en verlangens? Waar zet je ze neer in de tijd? Dit zijn concreet de onderwerpen waar wij ons gaan richten deze deze ochtend. De methoden die we gebruiken zijn dit: - Afstemming door geleide meditatie - Intenties, doelen, wensen voor 2018 in kaart brengen. - Vision Board maken - Planning maken - Visualisatie van de toekomst Je ontvangt voor deze workshop vooraf: - Lijst voor Intenties, Doelen & Wensen voor 2018 Huiswerk : Vooraf denk je hierover na en schrijf je alvast op wat er in je opkomt. - Planner voor het jaar 2018 ( digitaal) - Dagplanner (digitaal) - Maand planner(digitaal) Inclusief : - Alle materialen zijn aanwezig - Lunchsnack - Koffie, thee en Munt/Citroen Water - Taart (ben jarig nl) Kosten : €49,50 p.p. Plus Gratis Proefweek (15/21 januari) - Early Bird nu tot 14 januari boeken = 10% korting - Leden van Lifestyle Studio Dordrecht of Online = extra 10% korting Reserveren : info@yoga-dordrecht.nl of via Momoyoga. Ps dit vision board maakte ik begin september jl! Bijzonder om te zien hoe zaken zich hebben ontwikkeld 3 maanden later.  

Zondag 4 februari : 10 - 14 u - Yoga & Wellness Deze ochtend staat in het teken van Ontspanning, Opladen & Warmte! We starten met een sessie : Hot Yin Flow Yoga ! Yoga in de warmte (ca30 Gr) met een unieke Yin sequence : Dragon Fly (10-11 u) Daarna is er een korte break met tropical fruit & n/a cocktails. De volgende sessie (10.30 - 12 u) is een Mini Spa sessie. We gaan verschillende Ayurvedische (zelf) massage technieken leren die we zelf of op elkaar leren toepassen zoals: - Tijdens een voetenbadje krijg je een schouder/nek/hoofd massage (uitwisselen). - Daarna leren enkele eenvoudige voetmassage technieken (zelf massage) met aroma/oliën . - Korte Meditatie & Healing met water, vuur, aarde & lucht. Pauze met lunchsnack (12-12.45 u) Na de pauze is er een Balinees Schoonheidsceremonie (12.45 tot 13.30 u) door Evelyn Hage. Tijdens deze Ceremonie staan we stil bij de innerlijke schoonheid. Er is een spiritueel gebed, bloemenceremonie, gezichtsreiniging & verzorging. We sluiten af met een thee kruiden ritueel. Kosten : €49,50 incl onderstaande workshops, lunch snack, thee, water & lekkers & verse fruit Early Bird (tot 1 week voor aanvang) 10% korting Leden van Lifestyle Studio Dordrecht & Online.  

Bericht vanuit de ashram Bali - dec 2017 Morgen vertrek ik alweer uit de ashram. Deze ashram (spirituele gemeenschap) staat onder begeleiding van Ratu Bagus. Ratu is een energie & meditatie meester en de meditatie die we doen is het bio energetisch ‘ shaken ‘. Het Shaken verzorgt de energie huishouding en het chakra systeem; de boel wordt letterlijk opgeschud en schoongemaakt. Dit gaat vaak samen met griep- verschijnselen, je systeem & lijf krijgen een opknapbeurt. De connectie met je hoger bewust-zijn wordt hersteld en verstevigd. Er zijn vele verhalen van bezoekers hier die ziekten, verslavingen en andere negatieve en destructieve (gedachten ) patronen achter zich konden laten om een positiever, gelukkiger en productiever leven te gaan leiden. De week is voorbij gevlogen. Ik kom hier al 7 jaar, voor 7 tot 12 dagen. De een vind dit kort ( omdat ik vakantie vieren ook erg leuk vind en nodig ) en de ander begrijpt niet zo goed dat ik m’n vakantiedagen aan verspil ( omdat 7 dagen mediteren energie en inspiratie geeft voor minimaal een half jaar ⚡️) . Soms begrijp ik het zelf ook niet... maar vanmorgen na een goede meditatie sessie wist ik het weer 😉. Dit maal is de ashram verplaatst naar een andere stad niet zo ver van Ubud vandaan. Andere ervaring, ander terrein, veel warmer dan in de bergen, minder natuur maar alles heeft zijn charme. De verhuizing is het gevolg van een onrustig Mount Agung (vulkaan). De sessies zijn ongeveer 2 uur per keer. En dat 3 x per dag. Een Stilte Meditatie van 30 minuten is hierbij inbegrepen. Dat is behoorlijk hard werken, zeker in deze hitte. Tijdens de avond sessie en tijdens de kring ‘ shake’ krijgen we een “douche van liefde’ (water) van Ratu. Een ritueel wat soms hilarische taferelen oplevert, zeker als je bent afgestemd op de energie van Ratu ➡️ De Bron . Lachen is dan de hoogste energie. Lachen heelt alles. Alle opkomende gedachten en situaties zijn dan absurd en overbodig, als je in deze Flow bent kom je tegen wie je eigenlijk bent ( liefde, blijdschap/hapiness / en gewoon geen identificatie met wat dan ook ) . Als je in deze flow bent, dan is alles makkelijk en moeiteloos. Als je niet in de Flow bent, dan komt ‘the mind’ of gedachten terug (of vise-versa) vaak heel erg hardnekkig 😣. En meestal gaat dit dus af-en-aan, kun je hierin blijven dan heb je de ‘verlichting’ of samadhi ‘bereikt’. Zover is het nog niet, dus ga ik elk jaar weer een portie Ratu ‘halen’ wat uiteindelijk niet verbonden is aan 1 meester of plek maar als deze op Bali woont, is dat geen straf. 🌸 

Nog meer nieuws : Gratis Proefweek van 15/1 - 21/1 : gratis 1 week alle lessen uitproberen bij Lifestyle Studio Dordrecht Geef het door aan vrienden, familie, buren, collega’s etc!  

Reserveren

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square