Image by Dawid Zawiła
ZOMER ACTIVITEITEN
 

SUP YOGA ADVENTURE

Dit avontuur is een 2,5 uur durend Sup Yoga

Adventure in de Dordtse Biesbosch in samenwerking met DRIJF.

Dit Adventure bestaat uit:

- Sup Yoga van 1 uur 

- Sup tocht van 1 uur

- Mini Picknik aan land

Inclusief huur Sup Board

Data 2021

 Op zondag in de lente/ zomer 

(2/5, 30/5, 27/6, 25/7, 15/8, 29/8, 19/9)

Tijd :

9.00 - 11.00 uur

(ready to go om 8.50 uur)

Opstappen : Stayokay Dordrecht

(let op: nieuwe lokatie)

Prijs : € 45

DAY RETREAT aan ZEE

Er even helemaal tussen uit met een day retreat aan zee. Max. 6 personen per groep.

Dit Retreat bestaat uit:

- 2 workshops met thema

incl. werkboek

- Gezonde Lunch 

- Onbeperkt thee / snacks

Data 2021

Vrn. op zondag in de lente/ zomer 

(25/4, ma. 24/5, 13/6, 18/7, 22/8, 12/9)

Tijd :

10.30 - 15.30 uur

Lokatie : nabij Rockanje

 

Prijs : vanaf € 55 p.p.

Day Retreat aan Zee 

Data & thema's

De kracht van jouw element (Ayurveda & Dosha) - zo 25 april 2021

Vandaag kijken we naar jouw persoonlijke element ; we zijn geboren met een bepaald element die het meest aanwezig is in onze persoonlijkheid & lichaam. Vanuit de Ayurveda doen we een dosha- test, kijken we naar de kwaliteiten, uitdagingen, valkuilen en oplossingen.Na de lunch maken we in de natuur een elementen wandeling waardoor de kwaliteiten van de elementen nog meer betekenis voor je krijgen. We sluiten af met een reflectie moment & deelronde.

 

Letting go - Volle Maan Ritueel - ma 24 mei (2e pinksterdag)

De maancyclus is hier ten einde om met een nieuwe maan weer een volgende cyclus te starten. Vandaag is het bijna Volle Maan, de kracht is nu al heel goed voelbaar. Een volle maan nodigt uit tot loslaten wat niet meer dient.

In de ochtend kijken we binnen in ons zelf met een mediatie/ visualisatie om wat ons niet meer dient. Dit schrijf je op voor het VM ritueel later die dag. Na de lunch gaan we op pad om eerst ons privé ‘altaar’ van natuur elementen samen te stellen om dit in een grote cirkel samen te voegen om het Volle Maan Ritueel te doen in de natuur. Na het ritueel is er een deel en reflectie moment ter afsluiting

 

Set Your Intentions - Nieuwe Maan Ritueel - zo 13 juni

Met een nieuwe maan begint een nieuwe maancyclus. Met een nieuwe maan maak je intenties en doelen voor de komende maan (d). Nu mag je dromen, visualiseren & zaadjes planten. Dat gaan we ook doen in de ochtend. Met het werkboek ga je aan de slag na een meditatief moment met een visualisatie over wat in jouw onderbewuste naar bovenkomt.

Na de lunch doe we in de natuur een nieuwe maans-ritueel waarin we onze intenties verbeelden met natuur-materialen en daar het ritueel mee doen! Aan het einde is er een deel en reflectie moment.

 

Relax & Renew - zo 18 juli ( Nieuwe Maan - Emotional Reset )

De zomer is aangebroken en het element vuur is in deze maand op zijn hoogst. Tijd om te ontspannen en de drukke tijden achter je laten, Op te laden en positieve en zonnige energie te laten stromen. Door een actieve Yoga- en Meditatie op het strand gaan we op zoek naar balans & rust. Na de lunch genieten we van een korte Mindful strandwandeling & doen we een Yin Yoga Nidra sessie voor diepe ontspanning en balans in lichaam en geest. We sluiten af met een reflectie en deel moment.

 

Creëren & Manifesteren - zo 22 augustus (Volle Maan).

Augustus is de maand van oogsten en creativiteit. Tijd om deze energie te laten stromen. We maken een natuur mandala die oogst en overvloed vertegenwoordigd. Met natuurmaterialen, knipsels, verf en tekengerei gaan we in de ochtend aan de slag om deze overvloed te verbeelden.

Na de lunch maken we een Mindful Wandeling om op het strand een ritueel uit te voeren ter ere van deze Volle Maan en onze dankbaarheid te uiten voor alles wat ons toevalt. We eindigen met een deel en reflectie moment.

 

Het pad naar Balans -zo 12 September

Deze maand staat in het teken van Maagd in Weegschaal. Tijd om de balans op te maken en afspraken te maken met jezelf voor de rest van dit jaar. Dit is ook de tijd van maanfase 1e Kwartier tijd van uitdagingen en vast beradenheid.

We kijken terug wat is geweest afgelopen 9 maanden voordat we de herfst begroeten. Wat liep fijn en wat kon er beter? Wat wil je nog doen in dit jaar? Door middel van journaling, schrijven, knippen, plakken maken we een overzicht van wat geweest is en na de lunch maken we in de natuur (incl wandeling) een innerlijke reis naar de toekomst met behulp van onze innerlijke gids. Als afronding nemen we afscheid van deze natuur sessies, delen we onze ervaringen en sluiten we af.

Video

Dit is een impressie van het Sup Yoga Adventure ; met dank aan RTV Dordrecht

Ervaringen van anderen

Al geruime tijd volg ik yoga lessen bij Jolande, die me uitstekend bevallen. Toen ze vertelde over een detox weekend, dacht ik: waarom niet! Een frisse start voor de zomer!

 

En dat was het! Ik heb op alle punten genoten: ontspannende yogalessen, heerlijke massages, een strandwandeling en versbereide sapjes maken dit weekend helemaal compleet.

 

Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar het ging vanzelf. Door de fijne begeleiding van Jolande rol je zo door het sapweekend heen. Je ontgift niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal.

 

Ik voelde me veel energieker na het weekend en weer in balans. Voor herhaling vatbaar!

- Esther, 36 jaar 

Voorwaarden       Privacy

Lifestyle Studio Dordrecht| Studio voor Natuurgeneeskundige Ontspanningstherapie & Yoga Lifestyle

| Melkpoortje 1 | 3311 TG Dordrecht 

KvK R'dam 244  65 698 | Tel 06 55 77 8386| 

BTW nr : NL002031167B93 | Geregistreerd onder Praktijk voor Massage & Beweging

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle